ADG-dochter HEYDAY Facility Management versterkt marktpositie met overname ArrangeGroup

Overname vormt grote speler op gebied van consultancy- en interim dienstverlening

HEYDAY Facility Management, onderdeel van ADG dienstengroep, neemt facilitair dienstverlener ArrangeGroup over. Alle activiteiten van ArrangeGroup worden opgenomen in de services op het gebied van integrated facility management, consultancy- en interim van HEYDAY. Hierdoor groeit het bedrijf uit tot 700 medewerkers en is daarmee de grootste dienstverlener voor consultancy en interim in Nederland. Deze overname past in het streven van ADG dienstengroep om haar facilitaire portefeuille kwalitatief uit te breiden.

Uitbreiding facilitaire portefeuille

Met Asito, HEYDAY, Reparaad en The Maintenance Company bekleedt ADG een significante positie in de facilitaire markt, met name op de onderdelen schoonmaak, onderhoud, hospitality, interim, consultancy en het overkoepelende integrated facility management. Door de acquisitie van ArrangeGroup worden met name de laatste twee onderdelen versterkt.

“Deze overname zorgt er onder meer voor dat HEYDAY nu uitgroeit tot de grootste consultancy- en interim dienstverlener op facilitair gebied in Nederland”, aldus Hans Kroeze, CEO van ADG dienstengroep. “Dit verstevigt niet alleen de positie van HEYDAY, maar heeft ook voordelen voor de andere facilitaire bedrijven binnen ADG.”