Werken bij ADG

ADG is met acht bedrijven actief in de sectoren Schoonmaak & Facility Management en Zorg & Welzijn. Het zijn stuk voor stuk bedrijven met gemotiveerde en trotse medewerkers, die zich samen inzetten voor tevreden opdrachtgevers.

Over werken bij ADG

Ieder bedrijf heeft zijn eigen kenmerken, zijn eigen vakmanschap en zijn eigen professionals. Maar alle bedrijven van ADG hebben iets gemeenschappelijks: de medewerkers van ADG-bedrijven zijn doeners. Het zijn ook mensen die hun werk serieus nemen. Omdat ze weten dat hun werk ertoe doet. Ze weten dat hun werk een niet te onderschatten waarde heeft: het ontzorgen van de opdrachtgever. En dat ze een bijdrage leveren aan een beter, fijner Nederland.

Bij ADG herkennen we én erkennen we de enorme waarde van de doeners voor onze samenleving. Want zij zorgen ervoor dat plannen daadwerkelijk tot uitvoer komen. Dat de Nederlandse economie blijft draaien. We zijn er trots op dat 15.000 doeners ervoor kiezen om bij ons te willen werken. En dat stralen we uit.

Wij hebben de wil om ieders talent te erkennen en te ontwikkelen. De wil om werk, in welke vorm dan ook te erkennen en te waarderen. Niemand is gewoon, iedereen is bijzonder. Ieder werk is de moeite waard en verdient waardering.