ARBOVOORUIT

ArboVooruit is de nieuwe arbodienst opgericht door een onderneming die het anders wil doen. Die oprechte aandacht als belangrijkste factor ziet voor de inzetbaarheid van haar mensen. Wij van ArboVooruit zijn ondernemers die leven volgens het adagium ‘als je goed bent voor je mensen, zijn je mensen goed voor jou’. Met ArboVooruit laten we zien dat dit ook rond het voorkomen en oplossen van verzuim van toepassing is.
Website ArboVooruit

ASITO

Bij Asito werken we elke dag aan een betere leefomgeving. Waar wij zijn, wordt het schoon. Asito, samen & schoon.
Website Asito

DRAAIJER GROUP

De Draaijer Group is een samenwerkingsverband van verschillende organisaties. Het gemeenschappelijke doel van de partners is het creëren, realiseren en exploiteren van energieke en toekomstbestendige leefomgevingen.
Website Draaijer

HEYDAY

HEYDAY levert kennis, management en capaciteit voor het ontwikkelen van de werk- en woonomgeving. Opdrachtgevers kunnen zich zo richten op hun kernproces. Met facility management en hospitality helpt HEYDAY bij het optimaliseren van facilitaire dienstverlening, werkplekinrichting en huisvesting.
Website HEYDAY

MB-ALL

MB-ALL detacheert BOA’s, juristen en adviseurs rondom het thema Veiligheid en leefbaarheid. Met 350 medewerkers is MB-All marktleider in haar vakgebied.
Website van MB-ALL

REPARAAD

Reparaad is een serviceorganisatie voor bedrijven en instellingen op het gebied van vastgoed en huisvesting. Denk bijvoorbeeld aan woningcorporaties, (semi-)overheden, vastgoed- en VVE-beheerders en zorgorganisaties. Reparaad verzorgt licht technisch onderhoud en reparaties.
Website Reparaad

TIBN

Al meer dan 50 jaar ondersteunt TIBN haar relaties bij het ontwerp, de realisatie en het technisch beheer van gebouw gebonden installaties in de utiliteitsbouw. TIBN heeft zich in de afgelopen 50 jaar ontwikkeld van werktuigbouwkundig installateur tot totaal technisch dienstverlener.
Website TIBN

TSN ZORG

We hebben alles in huis om ervoor te zorgen dat u zolang mogelijk thuis kunt wonen en vanuit uw vertrouwde plek deelneemt aan de samenleving. Er is geen fijnere plek dan thuis. Daar zijn wij er voor je. Altijd.
Website TSN Zorg en Welzijn

ZDG

ZDG is een innovatieve en respectvolle dienstverlener voor bedrijven en individuen die te maken krijgen met het ‘levenseinde’. De groep omvat verschillende werkmaatschappijen die actief zijn op het gebied van overlijden en uitvaart.
Website ZDG

ZIEZODAN

Ziezodan is dienstverlener en digitale partner in het vastgoed-onderhoudsdomein. Het digitale platform van Ziezodan koppelt huurders, vastgoedbeheerders en onderhoudsbedrijven aan elkaar om het onderhoudsproces van hun woningen aanzienlijk gemakkelijker en efficiënter te maken.
Website Ziezodan

Deelnemingen

IN PERSON

In Person helpt klanten om de beste te zijn. Dat bereiken we niet door alleen maar de goede mensen op het goede moment in te zetten. We zijn business partner van onze klanten. Om de ambities van onze klanten te realiseren hebben wij maar één opdracht: getting the job done.
Website In Person

PERSOONALITY

Persoonality neemt de administratieve, financiële en juridische lasten en risico’s over. Het selecteren, motiveren en functioneren van het team, dat laten we graag aan jou over. Zo zijn we samen de beste werkgever!
Website Persoonality

TIMING

Timing is een uitzendorganisatie met mensen die sterk zijn in uitvoerend werk. Zij zijn de ruggengraat van onze economie. Zij zorgen ervoor dat echt werk goed wordt uitgevoerd. Wij doen!
Website Timing

YOUBAHN

Youbahn is hét uitzendplatform voor flexibel werk. Het platform verbindt ondernemers met uitzendkrachten op het moment dat er voor korte en/of lange termijn behoefte is aan kwalitatief personeel.
Website YouBahn