Reparaad en The Maintenance Company integreren tot één bedrijf

 

Reparaad, actief in vastgoedonderhoud, en The Maintenance Company, expert in onderhoud en reparaties aan installaties en apparaten, gaan samen als één bedrijf. Beide dochterondernemingen van ADG dienstengroep bundelen hun kennis, expertise en vakmensen om één aanspreekpunt voor de klant te vormen voor alle vormen van service en onderhoud. De samenvoeging wordt per 1 januari 2024 geëffectueerd.

Daan Hendriks, algemeen directeur ADG dienstengroep: ‘We hebben met Reparaad en The Maintenance Company twee partijen in ons portfolio met veel expertise in reparatie en onderhoud. Samen kunnen ze een nog betere propositie aanbieden aan onze klanten. Door de werkzaamheden van TMC te integreren in Reparaad, worden ze een totaalaanbieder op service en onderhoud.’

Brian Timmerman, algemeen directeur Reparaad: ‘Niet alleen voor onze klanten is dit goed nieuws. Voor hen betekent de integratie tot één bedrijf dat we een breder dienstenportfolio kunnen aanbieden, maar ook dat we onze klanten altijd van voldoende en de juiste vakmensen kunnen voorzien. Ook voor onze medewerkers is dit een goede ontwikkeling. De grotere organisatie betekent meer doorgroei- en ontwikkelmogelijkheden voor onze mensen.

Doel is om per 1 januari als nieuwe organisatie te beginnen en stap voor stap de integratie vorm te geven.

 

 

www.reparaad.nl