De Wil van ADG

De Helden van de Wil is een stichting die ADG jaren geleden al opzette op projecten en programma’s te initiëren die onze medewerkers en de maatschappij ten goede komen. Denk aan het schuldenplatform fiKks, de Nederlandse InclusiviteitsMonitor en het Nationaal IntegratieDiner.

Waar een wil is, is een Wij. Daar geloven wij in. De wil om een eigen stem te laten horen zien we dagelijks terug bij onze medewerkers. De wil om op een positieve manier een bijdrage te leveren aan bedrijf, economie en samenleving. De medewerkers van ADG maken Nederland tot een land waar iedereen er gewoon bij hoort. Niet voor niks is onze visie: Waar een wil is, is een Wij!

Wij zijn er trots op dat binnen ons familiebedrijf De Wil zo vanzelfsprekend is. Het bevestigt dat de wil van mensen alles beter kan maken. Het laat zien dat iedereen meebouwt én erbij hoort.

ADG heeft als doel om De Wil bij nog veel meer mensen aan te wakkeren, te stimuleren dat iedereen bijdraagt en te laten zien waar we met zijn allen toe in staat zijn: Nederland vanaf de werkvloer veranderen en sterker maken. Dat doen wij vanuit de dienstverlening van onze bedrijven maar ook ver daarbuiten.

In de nieuwe propositie die binnenkort gelanceerd wordt heeft De Wil en nog sterkere positie.