Over Echt Werk – De Wil in een online magazine

Bij ADG hebben we de wil om op een positieve manier een bijdrage te leveren aan bedrijf, economie en samenleving. De wil om schouder aan schouder samen Nederland in een land te veranderen waar iedereen erbij hoort. Daarom bouwen we aan een inclusieve arbeidsmarkt, waarin iedereen meedoet en meetelt. Maar we willen nog meer: Nederland vanaf de werkvloer veranderen en sterker maken.

In 2018 beschreven we voor het eerst onze visie die aan De Wil ten grondslag ligt. Een visie ontstaan vanuit de overtuiging van ADG dat betrokken werkgeverschap verder gaat dan alleen een baan aanbieden met bijbehorend salaris. We hebben ook de overtuiging dat werkgevers echt het verschil kunnen maken op verschillende thema’s als inclusiviteit en het welzijn van medewerkers. En op het thema van erkenning en waardering van écht werk en van de mensen die dat werk doen.

We houden het niet alleen bij woorden. Inmiddels hebben we tal van initiatieven ontwikkeld die een bijdrage leveren aan een nog beter Nederland.

Lees Echt Werk

We zijn er nog lang niet, maar het begin is er. Wat ons bezighoudt, waar wij in geloven, delen we graag met je. We willen zoveel mogelijk mensen en bedrijven bereiken, want vele handen maken licht werk. In ons digitale magazine Echt Werk laten we zien hoe De Wil Nederland positief kan veranderen. We laten zien wat echt werk betekent. Wie de mensen zijn die echt werk doen. De doeners in dit land. We doen dat aan de hand van thema’s. Met achtergrondverhalen, interviews, reportages en infographics. In tekst en beeld.